Fire nye kristne døbt i Malaysia

I Malaysia underviser vores partnere med jævne mellemrum kristne under overskriften ’Standing Strong Through the Storm.’ Undervisningen er målrettet nye kristne, og personer der er søgende og overvejer at give deres liv til Jesus. For første gang siden begyndelse af 2020 har vores partnere samlet en gruppe unge til fysisk undervisning.

Den fysiske samling var en stor velsignelse for både deltagere og undervisere, og fire af deltagerne afsluttede de tre dages undervisning med at blive døbt.

19 unge og voksne var med til undervisningen. Seks af dem var ikke kristne, da de mødte op, og de resterende var nye i troen. Derfor var grundlæggende kristendomsforståelse temaet for undervisningen. De var omkring emner som Guds styrke, bøn, bibellæsning og kraften i genopstandelsen.

Bibelundervisningen var suppleret af praktiske øvelser, hvor både deltagere og undervisere mærkede Guds nærvær.

En kvinde fortalte, at hun på forhånd havde oplevet, at Gud skubbede på for at få hende afsted. Hun var fraskilt og ledte efter en person, som hun kunne dele en lejlighed med, fordi hun ikke havde råd til at bo alene. Det viste sig, at en af de andre deltagere også var fraskilt, og ledte efter et sted at bo. For de to kvinder bragte undervisningen dem ikke kun tættere på Gud, men bragte dem også løsningen på en stor udfordring.

De tre dages undervisning sluttede med, at fire af de seks, som ikke var kristne, da de kom, gav deres liv til Jesus og blev døbt.

Malaysia er nr. 50 på World Watch List. Læs mere om det asiatiske land her.

Bed for Malaysia

  • Tak for, at det endelig er muligt for vores partnere at mødes fysisk med de kristne.

  • Bed om, at endnu flere må opleve Gud gennem kristendomsundervisning.

  • Bed om at kirken i Malaysia må blive styrket.